Back to events Next event Previous event

Description

In allerlei industrieën wordt gezocht naar duurzame alternatieven voor producten en processen die nadelig zijn voor het milieu. Er is aandacht voor innovaties die geen ‘footprint’ achterlaten. Ook in de offshoresector. Het zal niet lang meer duren voordat grote veranderingen over de hele linie hun intrede doen en de sector een nieuwe aanblik zullen geven. Bedrijven gaan creatief om met de zoektocht naar het verduurzamen van product en bedrijfsvoering. Ook Merford levert een bijdrage aan dit toekomstperspectief, door haar horizon te verbreden als het gaat om innovaties op het gebied van Cradle to Cradle-producten. De recente Locatie: Hoofdkantoor Merford te Gorinchem

 

CRADLE TO CRADLE

Programma voor IRO-meeting 24 mei 2016 ontwikkeling van een eerlijke en duurzame besturingscabine (Ecocab NEO) en gerecycled polyesterwol (Akotherm) lagen dan ook in de lijn der verwachting. Bedrijven en personen gaan steeds bewuster om met het produceren en consumeren van producten en diensten. Bovendien is er steeds meer aandacht voor wat er met een product gebeurt aan het einde van een gebruiksfase. Gooien we het weg of proberen wij het te recyclen of zelfs te upcyclen? Hoe zit het met de subsidies hiervoor? Er valt nog veel te behalen en te leren op dit gebied. Over dit soort vraagstukken willen we elkaar informeren en onderling in gesprek gaan.

Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 13 mei 2016 aanmelden via events@iro.nl onder vermelding van naam, bedrijfsnaam en e-mailadres. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers.
 

Programme

PROGRAMMA

14.30 - 15.00 uur:
Registratie en ontvangst
15.00 - 16.00 uur:
• Welkomstwoord door Adrienne Vertooren, CEO Merford
   en Sander Vergroesen, directeur IRO
• Jeroen Kanselaar, duurzaamheidsconsultant SGS Search
   'MVO-/RVO-beleid en Cradle to Cradle-certificeringen'
• Sander Dekker, manager sustainability Van Oord
   'Sea2Cradle'
• Alexander van Noort, COO IHC
   ‘CSR in offshore design, offshore production and offshore services’
• Gelegenheid tot vragen stellen
• Dankwoord Sander Vergroesen, IRO
16.00 uur:
Rondleiding Merford (optioneel) en netwerkborrel

Voor de officiele uitnodiging klik hier.

Event details

'Cradle to Cradle': IRO and Merford Innovative Meeting
From May 24, 2016
Till May 24, 2016
Renewable Energy & Waste Management
Supported events
Meeting
Gorinchem, Netherlands
events@iro.nl
+31 79 341 19 81