Back to the membership list Next member Previous member
Contact now

Company information

Bij CRV staat de veestapel centraal

Als coöperatieve veeverbeteringsorganisatie stelt CRV de veestapel van veehouders centraal. Het is immers de veestapel die de sleutel vormt tot een goed bedrijfsinkomen en arbeidsplezier. CRV richt zich daarbij op de belangrijkste resultaatgebieden binnen de veestapel:

Wij ontwikkelen producten en diensten die op die terreinen waarde toevoegen voor professionele melk- en vleesveehouders. Dat ziet u onder meer terug in:

  • een toename van de waarde van melk of vlees
  • een daling van de kostprijs
  • efficiënt gebruik van arbeid
  • meer bedrijfszekerheid

Producten en diensten

Welke producten en diensten kunt u van CRV verwachten:

  1. Fokkerijproducten: bestaande uit sperma en embryo’s van foktechnisch hoogwaardige koeien en stieren. CRV heeft hiervoor geavanceerde fokprogramma’s met internationale reikwijdte.
  2. Informatieproducten: CRV verzamelt gegevens op veehouderijbedrijven rond afstammingmelkproductievruchtbaarheidgezondheid en mineralenhuishouding. Deze gegevens worden omgezet in nuttige managementinformatie die veehouders voor hun bedrijfsvoering gebruiken.
  3. Diensten: CRV levert diensten rond de koe, zoals kunstmatige inseminatiefokkerij-adviesembryotransplantatiemonstername voor de melkproductieregistratie, exterieurkeuringen, stamboekregistratie enzovoort.

Samen met de veehouder streven wij naar een optimale bedrijfsvoering door het bieden van deskundig advies en innovatieve oplossingen. Wij bieden totaaloplossingen; managementproducten, dienstverlening en genetica op één adres.

Een vast percentage van de omzet steekt CRV in onderzoek: op het hoofdkantoor in Arnhem werken tal van wetenschappers en er zijn korte lijnen met de Wageningen Universiteit en de Universiteit van Luik. CRV gelooft in innovatie.

CRV is verder een belangrijke partij in de organisatie van de Nationale Rundvee Manifestatie (NRM). CRV is ICAR-gecertificeerd voor bedrijfsinspectiestamboekregistratiempr en fokwaardeschatting.

In order to send this company a message you need to login to NABC first.

Already registered at NABC? Login here.

If you have a MyNABC account you can log in here.

Email address: *
 
Password: *
 
 
Forgot password?

Not yet a NABC account?

If you are new to us please fill in this form to register yourself to NABC.

Personal details
Company name:
First name: *
Middle name:
Last name: *
Email address: *
 
Invoice details
Street: *
House number: *
Addon:
Postal code: *
City: *
Country: *
 
 

Details

CRV
Arnhem, Netherlands
Agribusiness
https://www.crv4all.nl