Back to the membership list Next member Previous member
Contact now

Company information

Wij werken over de hele wereld en met name in de energie- en infrastructuurmarkt. Wij hebben zo´n 10.000 werknemers in dienst in ongeveer 65 landen. Met onze diensten bieden wij een essentiële bijdrage aan een leefbare wereld.

Wij bieden fundamentele dienstverlening om zowel onshore als offshore grootschalig en duurzame bouwprojecten en infrastructuur te realiseren en ondersteunen bij het in kaart brengen van de aarde en exploratie van natuurlijke hulpbronnen.

Als marktleider in geo-data, geo-informatie en geo-consultancy, kunnen we u uitstekend van dienst zijn in gespecialiseerde vakgebieden zoals diep water en kunnen we grootschalige, geïntegreerde projecten voor onze rekening nemen.

De komende decennia zal, in verband met de klimaatverandering, bevolkingsgroei en verstedelijking, de vraag naar energie, water, grootschalige bouw, infrastructuur en natuurlijke hulpbronnen toenemen.

Wij verzamelen zowel onshore als offshore gegevens met betrekking tot topografie, samenstelling van de bodem en milieuomstandigheden. Wij ordenen de verworven gegevens en voegen meerwaarde toe via verwerking, interpretatie en visualisatie.

Daarnaast bieden we geo-gerelateerde consultancy op het vlak van ontwerp, asset informatie-inwinning en -integrity. Onze diensten zijn essentieel voor onze klanten voor de gehele levenscyclus van hun grootschalige bouw- en infrastructuurprojecten.

In order to send this company a message you need to login to NABC first.

Already registered at NABC? Login here.

If you have a MyNABC account you can log in here.

Email address: *
 
Password: *
 
 
Forgot password?

Not yet a NABC account?

If you are new to us please fill in this form to register yourself to NABC.

Personal details
Company name:
First name: *
Middle name:
Last name: *
Email address: *
 
Invoice details
Street: *
House number: *
Addon:
Postal code: *
City: *
Country: *
 
 

Details

Fugro Engineers BV
Leidschendam, Netherlands
Marine & Offshore
http://www.fugro.nl/